Actualitat

Dansa al carrer a Sant Cugat amb la mostra Àrtic 2007

12/11/2007

El Teatre la Unióretrà homenatge al món de la dansa amb la mostra Àrtic 2007, que arribarà a Sant Cugat del 15 al 18 de novembre. Sis espectacles de dansa, set tallers i diferents activitats paral·leles configuren la programació d’una mostra que comptarà amb la participació de més de 70 artistes, entre ells el coreògraf Pepe Hevia.

L’Àrtic 2007 vol retre homenatge a tots els col·lectius del món de la dansa de Sant Cugat a través d’una programació que inclourà l’espectacle ‘Rhythm & Dance Sweden’ de la companyia sueca Rhythm & Dance, ‘Avui sortim’, un muntatge per a nens de la companyia Búbulus estrenat al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), o ‘Extrems’ de Color Dansa i ‘A base de bases’ de la companyia Uniq.

L’Àrtic 2007 començarà amb l’espectacle inaugural a càrrec de Pepe Hevia, que portarà el muntatge ‘Delicado Abismo’, una fusió de pintura i dansa sobre l’escenari. Escoltem Hevia.
Una projecció de vídeo dansa al Casal de Joves TorreBlanca i la Festa Àrtic, que tindrà lloc al Teatre la Unió, són altres de les activitats paral·leles de l’Àrtic 2007. A més, durant els quatre dies de durada del festival, també hi haurà diferents tallers de dansa irlandesa, dansa contemporània i percussió cubana, entre d’altres.