Actualitat

‘Dance for Health’ llença la campanya “Balles?” pel Dia Internacional del Parkinson

09/03/2016

L’organització ‘Dance for health’ ha posat en marxa la campanya ‘Balles?‘ per mostrar que la dansa porta de tornada l’alegria de moure’s a aquelles persones amb restriccions de moviment cròniques.

Coincidint amb el Dia Mundial del Parkinson (11 d’abril), es convida a totes les persones a ser ballarins i ballarines de ballet del Llac dels Cignes mitjançant l’enviament d’un vídeo de la seva pròpia versió de la peça.

La data límit per enviar els vídeos de fins a 1 minut de durada és el 14 de març. Tota la informació i les instruccions es poden trobar en aquest enllaç.

Uns 10 milions de persones a tot el món pateixen de la malaltia de Parkinson. El ball és una gran manera de sentir-se lliures de nou, ni que sigui per un moment. “Canviar la vida de les persones a través del moviment” és el lema de ‘Dance for Health’, fundada per Marc Vlemmix -ex director artístic de la Danshuis Station Zuid a Tilburg, i amb diagnòstic de Parkinson des de 2010- i el mestre de ballet Andrew Greenwood. L’organització treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb les restriccions de moviment cròniques.