Actualitat

Curs pràctic de motivació per a docents de dansa – 2a part

12/09/2016

El dissabte 12 de novembre, de 9.30 a 18.30h, us oferim la segona part d’aquest curs a sala 4 de La Caldera Les Corts (c. d’Eugeni d’Ors 12. Barcelona). No cal haver participat en la primera part.

L’objectiu del curs, de 7 h de durada,  és que els assistents adquireixin coneixements en psicologia mitjançant un enfocament pràctic, experiencial i dinàmic, i que els puguin aplicar a l’aula. La sessió formativa està pensada tant per a docents que van participar en la primera part, com per aquelles persones que s’hi inscriguin per primer cop.

La sessió tornarà a estar a càrrec d’Ana García Dantas: doctora en Psicologia per la Universitat de Sevilla i investigadora a l’àrea de la psicologia dels ballarins/es. Té àmplia experiència com a professora de dansa.  i els coneixements obtinguts sobre Ciències de la Dansa, en el màster de Trinity Laban Dansi Conservatoire (UK), li capaciten per impartir cursos i seminaris sobre motivació, por escènica, prevenció de trastorns alimentaris, etc. Així mateix, desenvolupa la seva tasca com a investigadora a la Universitat de Sevilla, treballa com a Psicòloga Interna Resident de l’Hospital Regna Sofia (Còrdova) i és col·laboradora del Centre Andalús de Medicina de l’Esport.

PROGRAMA DEL CURS PER BLOCS

9.30-9.45h Recepció i entrega de materials

9.45-11.30h
La motivació del i la docent de dansa

12-14h
Cohesió grupal i tècniques cooperatives en la dansa

15.30-17.45 Nova concepció de l’èxit en dansa

18-18.30 Conclusions i debat obert de casos

PREU

35€ per a socis i sòcies APdC
75€ per a docents no associats

INSCRIPCIONS
Imprescindible inscriure’s abans del 6 de novembre omplint aquest formulari. Places limitades. Les places seran reservades un cop fet efectiu el pagament


IDIOMA
Castellà