Actualitat

Curs de Postgrau en Dansa a l’Escola

11/05/2016

El Postgrau es desenvoluparà del 14/10/2016 al 12/05/2017 a l’Espai La Cúpula i Factoria de les Arts Escèniques de Banyoles. El curs va adreçat a llicenciats, graduats i professionals de les ciències de l’educació i de la dansa.

El desenvolupament de capacitats a través del llenguatge corporal és un tema que desperta l’interès dels professionals de diferents àmbits d’intervenció: professional, educatiu, reeducatiu i terapèutic. Aquest curs se centra en l’àmbit educatiu escolar i concretament en els professionals que acompanyen el procés d’ensenyament dels alumnes d’educació infantil, primària i secundària a l’escola. Per aquesta raó, s’adreça als col·lectius i agents professionals del món artístic i educatiu; a llicenciats, graduats i professionals de l’àmbit de les ciències de l’educació (mestres de primària i infantil de les diferents especialitats i mencions, llicenciats en Educació Física, educadors socials, psicòlegs, pedagogs, psicopedagogs…) i les arts escèniques interessants en implementar estratègies d’aprenentatge basades en el moviment i la dansa als centres d’ensenyament.

El curs de postgrau ofereix eines i recursos pedagògics vinculats als processos d’ensenyament i aprenentatge de la dansa a l’escola. Focalitza l’ensenyament dels professionals en l’ús de metodologies actives i aprenentatges vivencials, amb l’objectiu d’analitzar i aprofundir la intervenció docent des d’una perspectiva teòrica i pràctica que potenciï la reflexió crítica i constructiva.
De manera transversal es desenvoluparan eines i estratègies que permetin a l’ensenyament potenciar sinergies entre les capacitats interpersonals, intrapersonals, visual-espacials, corporals i artístiques dels alumnes.

+ info a: http://www.fundacioudg.org/curs-de-postgrau-en-dansa-a-lescola.html