Actualitat

Curs de dramatúrgia per a ballarins/es i coreògrafs/es

14/11/2023

Com connectem amb el públic? Quines nocions bàsiques de dramatúrgia necessitem per a un espectacle de dansa? Quines són les eines pràctiques?

L’APdC organitza un curs de 12 hores de dramatúrgia per a ballarins/es i coreògrafs/es a càrrec de Tanya Beyeler (del Conde de Torrefiel). L’objectiu és donar eines pràctiques i fer-ho en un grup reduït de 12 participants. Es durà a terme el 25 i 26 de novembre a La Caldera.

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Què significa la dramatúrgia en la dansa contemporània? Quines són les eines més importants a l’hora de crear una peça de moviment? El taller proposa observar les possibilitats de desenvolupament, contextualització i posada en escena d’una idea per estructurar la creació i entendre la composició dramatúrgica d’una peça de dansa des de la primera intuïció fins a les decisions finals.

Durant el taller s’analitzaran diverses peces significatives amb la finalitat de comprendre la composició dramàtica que les consolida, es treballarà de manera teòrica aspectes importants de les estructures dramatúrgiques d’una creació l’eix central de la qual sigui el moviment, i es duran a terme exercicis de creació per a posar en pràctica les eines.

DATA I HORA

Dissabte 25/11  9.30h a 16h (amb 1h dinar)

Diumenge 26/11  10h a 17.30h (amb 1h dinar)

PREU

Socis APdC: 50€ / No socis: 90€

INSCRIPCIONS

Cal que ompliu el formulari que trobeu sota el comunicat. Rebreu un e-mail de confirmació amb el número de compte. La plaça quedarà reservada un cop s’hagi fet el pagament. Places limitades. Grup reduït de 12 persones.

Cal que porteu roba còmoda.