Actualitat

Curs de dramatúrgia per a ballarins i coreògrafs (2a part)

02/12/2015

ÉS IMPRESCINDIBLE HAVER CURSAT LA PRIMERA PART DEL CURS!

Els dies 19 i 20 de desembre tindrà lloc la segona part del curs de dramatúrgia per a ballarins i coreògrafs a càrrec de Tanya Beyeler (del Conde de Torrefiel), organitzat per l’APdC. L’objectiu del curs és donar eines pràctiques i fer-ho en un grup reduït de 12 participants.

DESCRIPCIÓ DEL CURS
Aquest curs, destinat a coreògrafs, ballarins i creadors escènics en general, és la continuació del curs de dramatúrgia impartit al mes de setembre de 2014, i gener de 2015. Consisteix a aprofundir una mica més en les eines dramatúrgiques detectades, posant-les en pràctica a través de diferents exercicis individuals durant les dues sessions plantejades. L’objectiu d’aquest curs és aconseguir una autonomia a l’hora d’articular els elements escènics i adquirir el control dels significats per dirigir la mirada d’aquell que mira allò que s’ofereixen en escena.

PROFESSORAT
Tanya Beyeler, 1980
S’inicia com a actriu en la modalitat de teatre textual, però el temps i l’experiència l’han apropat a la dansa i les arts en viu de caràcter més performatiu. Actualment viu a Barcelona i desenvolupa el seu projecte escènic conjuntament amb Pablo Gisbert sota el nom de El Conde de Torrefiel. Les seves peces escèniques són el resultat d’una oscil·lació entre literatura, arts plàstiques i coreografia. Treballa regularment com a intèrpret i en l’equip artístic a la companyia de dansa La Veronal.
Ha cursat estudis teatrals en art dramàtic, direcció i dramatúrgia. Ha treballat com dramaturga a la peça Encore de la suïssa Eugénie Rebetez, i al nou treball de la coreògrafa basca Olatz de Andrés.

DATA I HORA
Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre, de 10 a 14h, i de 15 a 17h

LLOC
La Caldera Les Corts, sala 4.
C/ Eugeni d’Ors, 12 – 08028 Barcelona (Metro Les Corts)

PREU
Socis APdC: 50€ / No socis: 80€

INSCRIPCIONS
Cal que ompliu el Formulari:
https://docs.google.com/forms/d/11wlx4M9-Z8geTo4EqWMAf_afWp8QskJ43inVq6xb5dc/viewform?usp=send_form
Places limitades. Grup reduït (només alumnes que hagin cursat la primera part del curs). Cal que porteu roba còmoda per a moure-us.
La plaça quedarà reservada un cop s’hagi fet el pagament.