Actualitat

CultSurfing, jornades de treball per a professionals de la cultura

16/09/2013

Les Trobades Professionals de CultSurfing són unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura que es duran a terme els dies 15 i 16 d’octubre de 2013 a la Fabra i Coats (c/de Sant Adrià, 20). 

Els seu objectiu serà posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions entre esdeveniments, artistes, patrocinadors, mitjans de comunicació, altres agents culturals,…, i l’intercanvi d’idees entre disciplines i territoris.

Durant les jornades es presentaran en directe els 20 projectes seleccionats d’entre els 120 presentats; es presentarà el catàleg de CultSurfing amb més de 60 propostes; i es crearan espais d’interacció i connexió entre els assistents, com speedmeetings, taules sectorials o xerrades pràctiques per a ampliar el ressò i millorar el finançament dels vostres projectes.

CultSurfing és un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans. 

Més informació http://www.cultsurfing.cat/

Inscripció gratuïta. Places limitades. Inscriu-te aquí  abans del 30 de setembre de 2013.