Actualitat

Volem saber quina és la teva experiència en projectes de dansa escolar

09/11/2021

Si ets expert/a en dansa, educació musical, educació física o gestió i has participat en un projecte de dansa escolar, et demanem que col·laboris responent un qüestionari que hem elaborat des del projecte REDE

Per tal d’impulsar la presència i les bones pràctiques de la dansa als centres de l’estat espanyol d’Educació Infantil, Primària i Secundària, les associacions de professionals de la dansa de nou comunitats autònomes estem desenvolupant el projecte RED ESTATAL DE DANZA Y EDUCACIÓN, creado en 2020.

Per fer un diagnòstic de la presència de la dansa a l’escola, hem dissenyat aquest qüestionari que permeti identificar els agents i els recursos de bones pràctiques de dansa als centres d’ensenyament reglat a nivell estatal des del 2015.

T’agraïm que si ets expert/a en dansa, educació musical, educació física o gestió i has participat entre 2015 i 2020 o estàs actualment participant en un projecte de dansa escolar durant el curs 2021-2022, col·laboris amb REDE responent a les següents preguntes. T’informem que respondre a part o a la totalitat del qüestionari implica donar permís perquè aquestes respostes siguin publicades.