Actualitat

El CoNCA crea un qüestionari per valorar l’impacte de la covid-19 en el sector cultural català

09/02/2021

Amb motiu de la situació extraordinària que s’ha viscut durant l’any 2020, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha preparat un qüestionari per analitzar l’impacte de la crisi sanitària i econòmica en el sector cultural. Malgrat la pandèmia global continua limitant de forma molt important l’activitat cultural i artística, és hora de fer un primer balanç de com les mesures preses per lluitar contra el virus han afectat el teixit de les empreses i els treballadors culturals.

Amb aquest objectiu, demanen que respongueu el qüestionari que trobareu a continuació; només trigareu 10 minuts i ajudareu a conèixer millor la situació del sector cultural i artístic de cara a fer recomanacions a les administracions públiques amb l’objectiu final d’accelerar la recuperació durant l’any 2021.

El qüestionari va adreçat a qualsevol persona que treballi o desenvolupi la seva activitat professional en els sectors artístics i culturals del país. Podeu contestar-lo com a representants d’una empresa, institució o organització cultural o com a persona física que desenvolupa la seva activitat professional en aquest sector. 

Els resultats d’aquest qüestionari es publicaran a l’Informe Anual de la Cultura i de les Arts 2020 que el CoNCA té previst presentar el proper mes de juny.