Actualitat

CRIM organitza un vermut/ intercanvi d’opinions sobre visibilitat i mobilitat

02/05/2012

La Platadorma CRIM et convida a un vermut i a un divertit intercanvi d’opinions sobre els temes de la visibilitat i la mobilitat dins del món de les arts escèniques. Serà diumenge 6 de maig, a les 12h a l’Espai Erre (c/ Àvila 124, 2B. Metro: Llacuna o Marina).

“CRIM ha estat convidada a participar a les taules de debat que s’organitzaran dins del programa del MOV-S d’aquest any, que tindrà lloc a Cadis el mes de juny. Les taules de debat giraran al voltant de 3 grans temes, i CRIM participarà en una de les taules sobre la visibilitat i la mobilitat.

És per això que abans d’anar-hi, hem decidit organitzar una taula rodona no-convencional sobre visibilitat, tot fent un vermut informal i pincantón acompanyat amb accions i intervencions diverses que ens ajudaran a recollir informació, impressions i opinions de tothom qui vulgui venir, d’una manera més personal i divertida.

Esperem la teva participació i la de tot el sector, tant dels membres de la plataforma CRIM, com dels ballarins i coreògrafs, performers i actors, directors i dramaturgs, músics i tècnics, managers i programadors del nostre territori, i de tots els agents interessats a participar activament en aquesta trobada.

Què has de portar:
energia, gana i les teves idees i experiències sobre visibilitat i mobilitat”

Més informació: http://plataformacrim.wordpress.com/