Actualitat

Creació km.0, 4 jornades de treball per a professionals de la creació i la gestió

09/11/2016

L’AADPC organitza quatre jornades d’orientació professional, CREACIÓ KM. 0, en l’àmbit de la producció-creació, comunicació-màrqueting, explotació-distribució, i legalitat (límits i oportunitats) per a emprenedors culturals. Es duran a terme del 21 al 24 de novembre al CERC (c/Montalegre, 7 BCN), i tindran una durada total de 16 hores.

El curs s’adreça a directors, actors, professionals de la dansa, del circ, gestors, productors, comunicadors, membres de companyies i altres professionals que vulguin conèixer i participar en el disseny d’una producció real.

El caràcter de les jornades serà dinàmic i molt pràctic: es treballarà en grups reduïts que desenvoluparan un projecte de nova creació. Les conduiran 3 experts en les matèries:  Carles Manrique (Velvet Events), Marc Gall (Comèdia) i Cristina Calvet (Advocada de l’AADPC). Aquests professionals estaran presents al llarg de les jornades tutoritzant i supervisant la feina dels participants i comptaran amb la col·laboració puntual del director i dramaturg Jordi Casanovas, l’especialista en venda i distribució Elena Blanco (Magnetica Management S.L), l’experta en comunicació i xarxes socials Ana Sánchez (Comèdia) i l’advocada Mercedes Vallverdú (SGAE).

PREU:
El preu del curs és de 320€. Per als socis de l’APdC el preu és 190€. A més a més, des de l’APdC becarem als associats que facin aquest curs amb 100€, per tant el preu del curs per als socis de l’APdC serà de 90€ (els 5 primers inscrits).

Les places són limitades. Per inscriure’s cal omplir el formulari i enviar CV i text de motivació a amolins@aadpc.cat (data límit: 15 de novembre).

Trobaràs més informació del curs aquí