Actualitat

Cra’p presenta l’edició multilingüe del llibre “Loving effects”

20/01/2012
El proper dimarts 24 de gener es presentarà a les 19:30 a la llibreria La Central (c/Mallorca 237), el llibre Loving Effects a cura de Toni Cots.

Aquest llibre és part del projecte Miniatures Officinae, del qual CRA’P n’ha format part durant l’any 2011. Un projecte internacional basat en l’intercanvi, la cooperació i la creació de petites peces en forma de miniatures dins de l’àmbit de la Mediterrània.

Ara, Cra’p presenta l’edició multilingüe d’aquest llibre que inclou sis assajos i diverses propostes (tant d’imatge com de text) de nou dels artistes participants a Miniatures, procedents de Catalunya, Itàlia, Tunísia, Turquia, Egipte i França.

Loving Effects és una col·lecció de textos i imatges que articulen d’una manera creuada les temàtiques del projecte Miniatures: l’amor i la relació amb l’altre. Aquesta cartografia es desplega a través de múltiples recorreguts on la forma i el discurs, la poètica i la reflexió, es confronten amb maneres de veure, percebre i traçar detalls inscrits en la temàtica de “l’altre”: un altre que, en el context del mapa del Mediterrani, carregat de significats, narratives, pluralitats i identitats, cerca interrogar-se sobre l’afecte i els seus efectes en les nostres societats actuals.

L’editorial italiana Quodlibet  s’ha fet càrrec del disseny i la publicació del llibre.