Actualitat

Obrim la convocatòria de la nova edició de Tardor en Dansa 2024

13/05/2024

Aquesta iniciativa liderada per l’APdC i l’ACPDC és una de les nou mesures del nou Pla d’Impuls de la Dansa i vol donar continuïtat a l’objectiu principal definit en l’edició pilot del Tardor en Dansa 2022

El nou circuit d’exhibició se celebrarà entre setembre i novembre de 2024 i la convocatòria restarà oberta fins el proper 30 de maig

Ens plau comunicar-vos que avui obrim el procés de convocatòria de la nova edició del projecte Tardor en Dansa. Com ja sabeu, aquesta iniciativa forma part d’una de les  9 mesures del segon Pla d’Impuls de la Dansa 2024-26 i està liderada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i per l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC).

La nova edició de 2024 pretén donar continuïtat a l’objectiu principal definit en l’edició pilot del 2022: dinamitzar el sector de la dansa, impulsant la distribució territorial, per tal de reforçar el mercat intern i reactivar-la.

Aquesta versió renovada i ampliada del Tardor en Dansa constarà de dos circuits (un per a peces de carrer i un altre per espectacles de sala de petit i mitjà format) i accions de creació de públics. I la convocatòria, per tant, constarà de tres modalitats:

  1. Circuits de carrer
  2. Accions de creació de públics per als Circuits de carrer
  3. Peces Petit i mitjà format (Sala) + accions formatives/creació de públics

Les companyies o artistes participants podran escollir una única modalitat a l’hora de presentar-se a la convocatòria.

Tardor en Dansa 2024 compta amb la implicació de 12 municipis d’arreu de Catalunya, encarregats de l’organització de l’esdeveniment que es durà a terme de setembre a novembre de 2024. Aquests municipis treballaran en forma de tàndem, per proximitat geogràfica, per tal de concretar un cap de setmana on la dansa sigui la veritable protagonista amb accions de carrer, actuacions en sala i les corresponents accions formatives, a més de planificar conjuntament les possibilitats de treball amb els públics. Els tàndems seran els següents: Tremp – Pont de Suert / Valls – Alcover / Tiana – Montgat / Riudoms – Cambrils / Juneda – Les Borges Blanques / Llinars del Vallès – Lloret de Mar.

La sol·licitud per a formar part de CIRCUIT TARDOR EN DANSA es farà exclusivament a través del formulari que trobeu al link de sota abans del 30 de maig a les 23:59h.