Actualitat

Nova convocatòria per a participar en el programa de mentoria adreçat a projectes de dansa i arts del moviment

22/03/2024

Aquest programa s’inscriu en l’apartat de suport a la formació del nou Pla d’Impuls de la Dansa de Catalunya

Si estàs desenvolupant una creació de dansa i vols aprofundir en els coneixements de finançament, producció, comunicació, difusió i exhibició, aquesta convocatòria et pot interessar!

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC) obrim convocatòria per a participar en el programa de mentoria per a projectes de dansa i arts del moviment.

Aquest programa forma part del II Pla d’impuls de la dansa de Catalunya 2023-2026, una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya (ACPDC) i el Mercat de les Flors, que compta amb la col·laboració del Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals, l’Especial Dansa i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya.

Si estàs desenvolupant una creació de dansa i vols aprofundir en els coneixements de finançament, producció, comunicació, difusió i exhibició, aquesta convocatòria et pot interessar!

En què consisteix?

Es tracta d’un programa de desenvolupament professional que t’ofereix acompanyament i orientació sobre totes les etapes de la cadena de valor d’una creació escènica.

Es farà en nou sessions de formació presencial i tutories personalitzades en línia amb professionals de cada matèria.

A qui s’adreça?

El programa s’adreça a persones que, en nom propi o d’una associació o un col·lectiu, presentin un projecte de dansa en creació que estigui en qualsevol fase de desenvolupament.

Si en vols més informació, aquí pots accedir a les bases de la convocatòria, al programa amb la descripció de les sessions, el calendari i la biografia dels mentors i les mentores i al formulari de sol·licitud.El Programa de mentoria per projectes de dansa i arts del moviment, que s’inscriu en el Programa de suport a la formació, és un projecte impulsat per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), amb la col·laboració de l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC) i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), i la complicitat del Centre de Creació de Dansa La Caldera i el Centre de Creació de Dansa i Arts del Moviment Graner.