Actualitat

Nova convocatòria del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2022

18/05/2022

L’Institut del Teatre convoca un any més els seus premis de dansa amb la intenció de potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l’exhibició per tal de donar-los a conèixer i facilitar la seva inserció laboral.

Poden optar al premi qualsevol col·lectiu de professionals de la dansa que estigui integrat com a mínim per tres intèrprets graduats o que hagin assolit tots els crèdits del Conservatori Professional de Dansa, del Conservatori Superior de Dansa o que hagin finalitzat els dos anys d’estudis amb la Jove Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre en els darrers 5 anys. La persona que faci de representant del col·lectiu s’ha d’haver graduat o obtingut tots els crèdits en l’especialitat de coreografia i interpretació del CSD en els darrers 5 anys.

Les persones interessades han de presentar un projecte de creació coreogràfica, escrit i documentat amb vídeo (2 minuts). Entre tots els projectes presentats es seleccionaran 4 finalistes que rebran un ajut econòmic per fer una coreografia de 15 minuts.

Les coreografies finalistes es presentaran en una gala al Mercat de les Flors el 17 de desembre de 2022, on el jurat proclamarà la coreografia guanyadora, que rebrà la dotació econòmica per desenvolupar la proposta en una producció d’un mínim de 50 minuts que s’estrenarà al Festival de Barcelona Grec 2023.

El termini de presentació de les sol·licituds va del 16 al 25 de maig de 2022, ambdós inclosos*. 

Trobareu tota la informació i les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival BarcelonaMercat de les FlorsSAT! Sant Andreu TeatreEl GranerLa Caldera Les Corts, L’Estruch i el Centre Cívic Barceloneta