Actualitat

Convocatòria per a socis ‘Nit de Dansa en espècies’ a nunArt Guinardó

30/01/2013

nunArt Guinardó, en col·laboració amb l‘APdC, organitza el proper 22 de febrer una Nit de Dansa en espècies. En aquesta nit es presentaran 3 treballs en procés de residents de nunArt (Miquel Barcelona, Laia Santanach, Gisela Creus i Laura Vilar, i Maura Morales i Victoria Perez Miranda), i el treball de 2 socis de l’APdC.

VOLS PARTICIPAR-HI? Convocatòria per a socis de l’APdC
Requisits:
-Ha de ser una peça de creació de qualsevol estil de dansa d’un màxim de 15 minuts de durada i amb pocs requisits tècnics.
-Has d’enviar el teu número de soci de l’APdC, una fitxa artística (intèrprets, equip i breu sinopsi), requisits tècnics i link de la peça ÍNTEGRA (no s’acceptaran vídeos promocionals) a nitdedansaenespecies@gmail.com.
– La data límit per a presentar la teva proposta és el 10 de febrer i és compatible amb haver presentat un espectacle al nunOff.

Selecció:
Un cop tancada la Convocatòria, un membre de nunArt i un membre de la Junta de l’APdC triaran dues peces i anunciaran la seva decisió als seleccionats i no seleccionats l’11 de febrer.

Contraprestació:
A canvi de compartir el teu treball podràs triar entre rebre un abonament de 10 sessions d’entrenament per a cada un dels intèrprets de la peça mostrada, o una residència pel grup R24 a nunArt Gràcia

VINE A VEURE-HO

Si no et ve de gust ensenyar una peça, vine a veure-ho i a conéixer l’espai.
Aportacions de 4 a 8€, 3€ pels socis de l’APdC, i entres de franc si  portes una cadira en bon estat que et sobri a casa. Després de les peces hi haurà festa fins la 1h de la matinada.
T’hi esperem!