Actualitat

Convocatòria per a socis ‘II Nit de Dansa en espècies’ a nunArt Guinardó

16/09/2013

nunArt, en col·laboració amb l‘APdC, organitza el proper 18 d’octubre la segona Nit de Dansa en espècies. En aquesta nit es presentarà: un treball en procés de residents de nunArt, tres peces de circ, i el treball de 3 socis de l’APdC.

Convocatòria per a socis i sòcies APdC

Requisits:

  • Ha de ser una peça de creació de qualsevol estil de dansa d’un màxim de 15 minuts de durada i amb pocs requisits tècnics.
  • Has d’enviar el teu número de soci/a de l’APdC, una fitxa artística (intèrprets, equip i breu sinopsi), requisits tècnics i link de la peça ÍNTEGRA (no s’acceptaran vídeos promocionals), a nitdedansaenespecies@gmail.com.

La data límit per a presentar la teva proposta és el 27 de setembre.

 

Selecció:
Un cop tancada la convocatòria, un membre de nunArt i un membre de la Junta de l’APdC triaran tres peces. Anunciaran la seva decisió als seleccionats i no seleccionats el 2 d’octubre.

Contraprestació:
A canvi de compartir el teu treball podràs triar entre rebre un abonament de 10 sessions d’entrenament per cada un dels intèrprets de la peça mostrada, o una residència R24 a nunArt Gràcia. Si necessites qualsevol altra cosa, fes-nos-ho saber i ho valorarem.

VINE A VEURE-HO

També pots venir a veure-ho. Aportacions de 4 a 8€, 3€ pels socis de l’APdC. Si no volguessis pagar, escriu un mail a nunArt proposant què podries donar a canvi. Després de les peces hi haurà festa fins la 1h de la matinada.

T’hi esperem!

nunArt Guinardó · Carrer del Telègraf, 67-71 [M] Guinardó-Hospital Sant Pau