Actualitat

Convocatòria per a nous socis residents estables a La Caldera

12/01/2012

·Recepció de sol·licituds fins el 20 de gener

Aquest any 2012 La Cladera comença una nova etapa i obre una convocatòria per ampliar la base de socis residents estables. Dins aquesta nova etapa els seus objectius principals són: ampliar la base d’artistes i projectes estables dins el centre obrint diverses modalitats segons la teva trajectòria i necessitats; creació de serveis i prestacions diverses compartits; donar una major visibilitat a la dansa i les arts escèniques actuals a través d’una nova programació estable de dansa i arts escèniques a la Sala 0 a partir del març 2012.

Dins aquest primer objectiu d’ampliar la base estable de socis han obert una convocatòria per a tots aquells artistes, projectes, companyies dels diferents àmbits de les arts escèniques i la creació per incorporar-se al nou projecte de la caldera a partir del febrer del 2012. Donat la varietat de necessitats i els diferents perfils segons l’àmbit i la trajectòria de cada artista, han generat una primera convocatòria amb vàries modalitats possibles per tal de poder acollir projectes amb diferents perfils i de diferents dimensions.

Què voldrà dir ser soci de la caldera en aquesta nova etapa?
Ser soci de La Caldera en aquesta nova etapa voldrà dir formar part d’un col·lectiu divers i heterogeni que ha aconseguit malgrat les diferències portar més de quinze anys junts.
Vol dir que podràs formar part de la comissió artística que genera els continguts d’un any per l’altre en una organització amb un sistema de presa de decisions transversal, col·lectiu i consensuat on, a més d’una sèrie de serveis i prestacions a un preu molt assequibles, tindràs veu i vot.
Vol dir que participaràs del projecte de forma activa i que conviuràs amb artistes de diferents disciplines i amb trajectòries molt diferents, on l’objectiu comú és poder desenvolupar un projecte propi però també un projecte comú.

Com es funcionarà en aquesta nova etapa?
Tots els artistes residents: els ARF (artistes residents fundadors), els ARA (artistes residents associats), i els ARE (artistes residents emergents) tindreu els mateixos drets i deures i formareu part de les diverses comissions de treball i de la presa de decisions del nou projecte.
Les quotes dels diversos artistes residents variaran en funció de les vostres necessitats i dels serveis que feu servir.

Què ofereix La Caldera a nivell pràctic:
1. Taula de treball d’oficina a la Prinzipal
2. Aules d’assaig
3. Residències tècniques a la Sala 0
4. Possibilitat de participar a la nostra nova programació estable a la
Sala 0
5. Espai de magatzem
6. Nous serveis compartits de gestió, administració, producció,
distribució i recerca de recursos
7. Base de dades i informacions d’interès compartides

Qui és pot presentar?
Tots aquells artistes, entitats, col·lectius relacionats amb les arts escèniques que tingueu ganes de formar part d’un projecte compartit i plural, que pot incorporar des de dissenyadors web per a projectes artístics i culturals, projectes de gestió i producció d’arts escèniques, artistes visuals, coreògrafs, companyies de dansa i teatre etc.

Recepció de sol.licituds dels interessats: fins el 20 de gener via correu electrònic a convocatoria@lacaldera.info

Més info:
Bases Convocatòria Socis Residents (PDF)
Sol·licitud Convocatòria