Actualitat

Convocatòria oberta a tot el sector de la dansa: Finestra d’Internacionalització de la Dansa (12/03)

10/03/2015


Segona trobada

Dijous 12 de març a les 17h

El Graner

Dijous 12 de març de 17h a 19h al Graner (C/Jane Addams 14-16) tindrà lloc la segona reunió oberta a tot el sector de la dansa per tal de continuar definint els continguts de la III edició de la Finestra d’Internacionalització de la Dansa, que es durà a terme els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2015 en el marc del Festival Salmon.
 
La voluntat és mantenir una línia de continuïtat respecte a les edicions anteriors i treballar en el camp de l’exhibició de dansa catalana i en la recerca de coproducció internacional.
 
Aquesta iniciativa està promoguda per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya, el Mercat de les Flors, el Departament de Cultura de la Generalitat, l’Institut de Cultura de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i el PICE (Programa de Internacionalización de la Cultura Española).
 
Confirma la teva assistència AQUÍ

+ info sobre les anteriors edicions:

II Edició de l’International Performing Arts Meeting  www.dansacat.org/actualitat/1/2363/

Nova recollida de dades per a l’International Performing Arts Meeting (IPAM)

www.dansacat.org/actualitat/1/2332/

La nova edició de l’IPAM posarà el focus en la cerca de coproductors

www.dansacat.org/actualitat/1/2278/

Seleccionats per a participar a la Finestra d’internacionalització de la dansa catalana al Festival Grec 2013 www.dansacat.org/actualitat/1/2044/