Actualitat

Convocatòria de Residències 2025 + Convocatòria de Beques La Caldera – Graner

06/05/2024

La Caldera Les Corts obre la nova Convocatòria del programa de residències de La Caldera pel 2025. Enguany han decidit avançar les dates de presentació de projectes, per tal de tenir més temps de previsió i facilitar la calendarització de les residències.  

Paral·lelament, obren també aquest mes la Convocatòria de beques La Caldera – Graner: Residències Creadores Investigadores, Beques Barcelona Crea – Fàbriques de Creació 2024, que anirà de juliol del 2024 a juliol del 2025.

Convocatòria de Residències La Caldera 2025 / Oberta fins al 2 de juny 

El programa de residències de La Caldera va del període de gener a desembre del 2025. Enguany es preveu acollir un total de 12 projectes: 10 residències de creació i 2 residències tècniques.

Adreçada a creadores, col·lectius i investigadores vinculades amb les arts escèniques, amb trajectòries provinents de qualsevol àmbit artístic, que considerin el cos i/o el moviment com a matèria, eina o pregunta central en el seu projecte. La seva procedència pot ser local, nacional i internacional.


Convocatòria La Caldera – Graner: Residències Creadores Investigadores, Beques Barcelona Crea – Fàbriques de Creació 2024 / Oberta fins al 31 de maig

Es preveu acollir un total de 6 projectes, tres a La Caldera i tres a Graner, entre el període que va de juliol 2024 a juliol del 2025. Les beques es distribueixen en dues modalitats: 4 beques de creació i investigació + 2 beques de mediació. 

Adreçada a artistes i col·lectius amb trajectòries provinents de qualsevol àmbit artístic que considerin el cos i/o el moviment com a matèria, eina o pregunta central en el seu projecte de recerca-creació, i que mantinguin una relació amb la ciutat de Barcelona o la seva àrea metropolitana.