Actualitat

Convocatòria per a participar al Mediterranean Pass. Finestra de la Dansa del Mediterrani

06/03/2024

Les associacions d’Andalusia, Catalunya, Illes Balears i Comunitat Valenciana presenten el nou projecte Mediterranean Pass / La Finestra de la Dansa del Mediterrani, un espai on afavorir l’intercanvi i connexió entre els i les professionals de la dansa del Mediterrani.

Mediterranean Pass serà un cap de setmana on l’exhibició, la creació i la formació en dansa ompliran d’activitats el municipi que aculli la iniciativa. Cada any serà una associació diferent l’encarregada de concretar un espai de trobada i difusió de la creació local, així com de dissenyar conjuntament amb la resta d’associacions el programa definitiu del projecte. Es durà a terme el 2024 a Mallorca; el 2025 a Catalunya; i el 2026 i 2027 a la Comunitat Valenciana i Andalusia.

L’objectiu d’aquesta convocatòria que obrim ara és la selecció de diferents peces de dansa que formaran part del programa d’exhibició en el marc de la primera edició, que serà al municipi d’Inca (Mallorca) durant el cap de setmana 25, 26 i 27 d’octubre del 2024.

El termini per presentar les sol·licituds acabarà el dia 31 de març del 2024 a les 23:59h.