Actualitat

Convocat un concurs per decidir el nom del nou director o directora del festival, en substitució de Francesc Casadesús

25/01/2024

El Grec Festival de Barcelona enceta una etapa nova. Després de vuit edicions, l’actual director, Francesc Casadesús, deixa pas a un nou o nova responsable del Festival d’estiu de Barcelona i, per tal de triar-lo, es convoca un concurs públic.

El període de presentació de candidatures s’obre avui dijous, 25 de gener i es tancarà el 7 de febrer. El guanyador ocuparà la direcció artística del Grec Festival de Barcelona a partir de l’1 de setembre i es farà càrrec, per tant, de l’edició de l’any 2025.

Podeu consultar la convocatòria a La Gaseta Municipal i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Allà s’estableixen els criteris que han de complir les persones que vulguin presentar una candidatura: tenir una titulació superior i acreditar una experiència de tres anys com a mínim en algun càrrec de direcció.

Qui compleixi els requisits i hagi presentat la candidatura abans del 7 de febrer, formarà part de la llista de candidats admesos. Del 29 de febrer al 13 de març s’obrirà aleshores un nou període, durant el qual els i les candidates hauran de presentar una memòria amb el seu projecte artístic, que serà examinat per una Comissió de Valoració, amb l’assessorament de representants de les associacions d’actors, directors, persones relacionades amb l’escena de la dansa i les empreses teatrals de Catalunya.