Actualitat

Volem saber què opineu sobre els canvis en la propera convocatòria de l’IRL

19/10/2022

L’Institut Ramon Llull convida les diferents associacions de professionals de les arts escèniques a debatre sobre els canvis que volen fer en les bases de la propera convocatòria de l’ajut per a la mobilitat d’artistes per a actuacions en l’àmbit de la música i de les arts escèniques. Des de l’APdC volem saber què opineu per poder-ho traslladar a aquesta trobada.

Fins al 2022 s’han mantingut les excepcions que es van aplicar per pal·liar els efectes de les restriccions per la COVID, però mica en mica, volen tornar a la normalitat. Aquests són els principals canvis que proposen:

  • Torna la concurrència competitiva (aquesta part ve imposada per llei).
  • 1 única sol·licitud que comprengui el període de l’1/9/22 al 31/8/23.
  • Convocatòria a l’abril, amb període de presentació de sol·licitud d’aproximadament 3 setmanes (obrint després de Setmana Santa).
  • No hi ha canvis en les despeses subvencionables.
  • Es requereix fer un mínim d’una activitat a l’estranger, la resta poden ser a l’estat espanyol (per pandèmia, el requisit internacional s’havia suprimit, i ara torna amb el mínim d’una actuació).
  • Import mínim a sol·licitar: 1.000 €.

Podeu consultar les bases de la convocatòria anterior aquí: https://www.llull.cat/catala/subvencions/mobilitat_musica_esceniques.cfm

Us agrairem que ompliu el següent formulari i ens feu arribar les vostra opinió sobre aquest ajut i la proposta de canvis.

*El formulari tancarà dimarts 25 a les 23:59h.