Actualitat

Constanza Brncic imparteix les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al maig i al juny

25/04/2016

Del 3 de maig al 23 de juny, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estan a càrrec de Constanza Brncic. Les acull la seu de la Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h, i mantenim un preu molt reduït per als socis i sòcies. Els vals de 5 classes costen 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.

Constanza Brncic: www.constanzabrncic.net
Coreògrafa i ballarina. Llicenciada en Filosofía per la UB, on actualment realitza el programa de doctorat en Pensament Contemporani i Tradició clàssica. Al 2002 Constanza Brncic rep la beca KRTU de la Generalitat de Catalunya a la Jove Creativitat i al 2003 la subvenció per artistes visuals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Guanyadora de la Mostra Internacional de Video-dansa (2003) pel video Blank-emotive. Desde 2009 treballa com a coreògrafa i directora en els projectes comunitaris de L’Escola de Música i Centre de les Arts de l’Hospitalet (EMMCA), i del projecte intergeneracional de creació escènica PI(E)CE que es realitza als instituts públics del Raval i Poble Sec i està produït pel Teatre Tantaranta. Al llarg dels anys ha creat nombroses peces de dansa en col.laboració amb artistes com: Gabriel Brncic (compositor), Agustí Fernàndez (pianista), Victòria Szpunberg (dramaturga), Carme Torrent (coreògrafa), Joan Saura (compositor), Nuno Rebelo (músic), Albert Tola (dramaturg) entre d’altres. Com intèrpret ha ballat amb la companyia Raravis/Andrés Corchero i Rosa Muñoz (1996-2009) i amb la companyia de dansa Malpelo (2002-2005). Intèrpret solista a La Flauta Màgica, W.A. Mozart, coreografia de Min Tanaka, Festival de Salzburg 2008.

Sobre les classes… 
Aquestes sessions d’entrenament es basen en diverses aproximacions al treball corporal  -body weather, senso-percepció, treball de contacte, manipulacions-, per obrir el cos i redescobrir les seves potencialitats físiques i la seva disponibilitat creativa. Les propostes que es treballen plantegen reptes de tota mena: resistència, flexibilitat, escolta i conviden a pensar sobre la nostra pràctica com a ballarins i performers.