Actualitat

Consell de les Arts a Debat

11/02/2008

Des de la Plataforma de la Cultura per a un Consell de les Arts es convoca un debat obert amb els creadors, agents culturals i persones interessades per conèixer i discutir el sentit d’aquesta nova institució que ha de promoure les arts i la seva difusió social i, alhora, protegir-les de la ingerència i les conjuntures polítiques.

Creiem que és una oportunitat molt interessant per informar-se i opinar sobre aquest canvi important al sector de la cultura a Catalunya.

Data: Dilluns 18 de febrer de 2008
Lloc: Auditori del FAD (plaça dels Àngels s/n, Barcelona)

Programa:
18:00 a 19:30h: “L’experiència internacional, els arts councils al segle XXI” a càrrec de Diane Dodd, experta en polítiques culturals i enllaç europeu de la International Federation of Arts Councils and Cultural Agencies.
19:30 a 21:00h: “El Consell de les Arts de Catalunya a debat”, a càrrec de Florenci Guntín, Oscar Guayabero i Max Sunyer, portaveus de la Plataforma de la Cultura per a un Consell de les Arts.

Per a més informació:
Plataforma de la Cultura per a un Consell de les Arts: http://www.aavc.net/aavc_net/html/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=10
Diane Dodd: Diane Dodd
ConnectCP – The International Who’s Who of Cultural Policy, Planning and Research: www.connectcp.org
Arts Councils: www.ifacca.org