Actualitat

Condicions reguladores per a la cessió temporal d´espais a Fabra i Coats

16/07/2009

S’acaben de fer públiques les condicions reguladores per a la cessió temporal d´espais per al desenvolupament de projectes de creació artística a l´espai de creació de Fabra i Coats. Aquesta convocatòria està adreçada a artistes a títol individual, col·lectius, entitats, etc..

Aquestes condicions han de servir per a regular aquells projectes de creació artística de durada mínima de 1 mes i de durada màxima fins a la data d´inici de les obres d’adequació i rehabilitació definitiva de l’equipament previstes durant el segon semestre de l´any 2010. Aquelles propostes de durada inferior a 1 mes restaran fora de la regulació d’aquest plec de condicions tot i que podran ser acollides en funció de la disponibilitat d’espais existents.

Una Comissió de Valoració dels projectes serà l´encarregada d’arbitrar i valorar els projectes presentats. I serà a partir de les seves resolucions que es podran començar a acollir projectes. La propera reunió d’aquesta comissió està prevista que es celebri durant la darrera setmana del mes de setembre. Per tant, s’avaluaran tots aquells projectes presentats al Registre General de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) (La Rambla, 99) fins el 28 de setembre de 2009 en horari de 8.15 h. a 14.15 h.. Per a formalitzar la sol·licitud caldrà omplir el formulari adjunt que apareix a les Condicions Reguladores així com la documentació sobre el projecte que es cregui oportuna.

Tanmateix aquelles propostes presentades amb posterioritat a aquesta data seran avaluades a la propera reunió de la Comissió de Valoració que es reuneix amb una periodicitat trimestral.

Consulta tots els detalls a la convocatòria o a www.bcn.cat/cultura.