Actualitat

Comencen a definir el pla d’usos de la fàbrica de creació de dansa del Graner de la Philips

01/04/2008

L’Associació de Professionals de la Dansa (APdC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC) treballen en la definició del pla d’usos que ha de servir per rehabilitar i adaptar el Graner de la Philips en fàbrica de creació de dansa.

El pla d’usos intentarà dibuixar uns espais el més neutres possibles (flexibilitat i versatilitat), amb una estructura bàsica, perquè hi pugui encaixar la proposta artística que ha de dirigir les activitats que s’hi duran a terme.

L’APdC té previst crear una comissió mixta per definir el pla d’usos. En formarien membres de la junta directiva, socis i altres persones, com ara arquitectes. L’objectiu és que el pla d’usos estigui definit abans d’acabar el mes d’abril. 

Les dues associacions redactaran per separat un possible pla d’usos i després es debatran conjuntament per elaborar un sol document que s’entregarà a l’ICUB.

Un cop estigui definit el pla d’usos, l’ICUB s’encarregarà de fer un concurs per triar l’arquitecte i començar tot el procés de rehabilitació de l’espai. La intenció és que les obres puguin començar abans no acabi l’any 2008.

L’edifici de l’antic Graner de la Philips té 600 metres quadrats de superfície en una sola planta, però l’espai té una alçada suficient com per crear-ne una segona sota el mateix sostre.