Actualitat

Comença la XI Edició del Festival Per amor a l’Hart de l’Hospitalet

02/07/2015

El Festival Per Amor a l’Hart, Festival d’art de carrer de Hospitalet, arriba a la seva XI edició carregat de dansa, circ i música. Serà els dies 2, 3 i 4 de juliol, a partir de les 19h, a la Rambla de La Marina i a la Plaça de L’Ajuntament.

Hi participaran 20 companyies tant del territori com de l’estranger. Pel que fa a la dansa, es podrà veure Hooked, de la companyia de dansa contemporània del País Basc LA SALA; Raindú dels BRODAS BROS; LOS MOÑEKOS, Sarah Anglada i Miquel Fiol, que fluctuen entre la dansa i el teatre, l’humor i el surrealisme, l’ordre i el caos, passant per la música, la veu i la manipulació d’objectes; RUDI COLE & JÚLIA ROBERT, companyia emergent, que realitza un treball molt físic i proper a l’espectador; Saba de LALI AYGUADÉ; i PHYSICAL MOMENTUM, del mexicà Francisco Córdova amb el seu espectacle Postskriptum.

A més, divendres a la tarda els alumnes del taller de creació que cada any organitza Bipol·art tindran l’oportunitat de mostrar el resultat final del seu procés creatiu (realitzat de febrer a juny d’enguany). L’objectiu d’aquesta presentació és animar al públic a ballar i participar. “Tothom pot ballar, tothom pot improvisar, tothom pot expressar”, asseguren. Per acabar, LES BATALLES DE BREAK DANCE tornaran a tenir el seu protagonisme la tarda de dissabte.

Trobareu tota la informació sobre el Festival a www.bipolart.org