Actualitat

Comença la nova temporada a l’Espai Dansat!

08/09/2015

Medea, la darrera creació de Thomas Noone Dance serà l’ espectacle inaugural de la temporada 2015-2016 a l’Espai Dansat!, l’espai de dansa del SAT! Teatre, els dies 10 i 12 de setembre a les 20.30h. Noone ofereix una versió coreografiada del mite d’Eurípides per a sis ballarins amb banda sonora de Jim Pinchen i una dansa rica, complexa i molt física que caracteritza la companyia.

Com a novetat, l’espectacle es pagarà mitjançant taquilla inversa, és a dir, l’espectador decidirà el preu de l’entrada després de veure la funció. L’objectiu de la taquilla inversa en aquest inici de temporada és obrir i fer accessible la dansa als espectadors “en tots els sentits” explica Òscar Rodríguez, director del SAT! De fet, amb aquest mateix objectiu durant tota la temporada s’han programat activitats paral·leles als espectacles de dansa com ara xerrades, col·loquis amb la participació dels coreògrafs i interprets, i vídeo- projeccions. “Creiem que és una manera d’acostar creadors i públic i donar un valor afegit a l’espectador” afegeix.

Amb Medea s’han programat dues activitats paral·leles. El dia 10, una hora abans de l’espectacle, la professora Caterina Rodríguez introduirà als assistents al mite d’Eurípides . El dia 12, també a les 19.30h serà Thomas Noone qui oferirà una introducció a l’espectacle.

La programació de dansa continua el diumenge 13 de setembre amb BCN City Ballet, l’estrena de l’espectacle preparat pels guanyadors de la darrera edició del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona 2015. L’espectacle és fruit d’un treball de tres mesos on els intèrprets han comptat amb la col·laboració de mestres i coreògrafs com Ramon Oller (Barcelona), Beatriz Torres (Cuba), Alba Zamora (Barcelona) o Marco Sánchez (Brasil)…

Més informació: http://www.espaidansat.cat