Actualitat

Comença la II Edició del Concurs “Capturadanza” de fotografia i videodansa

13/11/2009

Artibus posa en marxa el II Concurs de Fotografia CAPTURADANZA, integrant una nova categoria de videodansa, on la dansa, en totes les seves modalitats, serà el tema i composició dels treballs.

Poden presentar-se tant professionals com amateurs i s’ha d’enviar 1 treball per autor. El format per la categoria de fotografia haurà de ser  jpg (jpeg) i haurà de tenir una resolució de 72 píxels o un pes màxim d’ 1Mb. Les fotografies, a més, han d’estar fetes amb una càmera digital. En la modalitat de videodansa la peça ha de tenir una durada màxima de 3 minuts i s’haurà d’entregar en format DVD.

El període de presentació dels treballs finalitza el 31 de gener del 2010. Un jurat atorgarà tres premis per categoria: el primer serà de 1.500 €, el segon de 600 €, i el tercer de 300€. A més, en la categoria de fotografia es seleccionaran 20 obres que s’exposaran al Teatro de Madrid el 8 de març del 2010. D’altra banda, en la modalitat de videodansa s’escolliran 10 vídeos que es projectaran el mateix dia també al teatre.

Trobaràs més informació aquí