Actualitat

Nova formació de l’APdC: Aprèn a pressupostar el teu projecte escènic de dansa

07/06/2023

Nova formació de l’APdC per aprendre a posar xifres al vostre projecte. Serà a La Caldera el dilluns 19 de juny a les 10h

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya ofereix una nova formació per aprendre a pressupostar un projecte escènic de dansa. De la mà de la formadora Teresa Petit, ens familiaritzarem amb els diferents tipus de pressupostos que tenen lloc al llarg del procés de creació d’un espectacle de dansa: pressupost de producció, d’exhibició i de distribució d’un muntatge escènic de dansa. També posarem en pràctica la metodologia per adaptar un pressupost a les coordenades de l’administració pública per a demanar una subvenció.

Contingut de la formació:

  • Base de la gestió pressupostària, algunes recomanacions
  • Despeses, ingressos i balanç
  • Partides pressupostàries
  • Tipus de pressupostos (de producció, d’exhibició, de distribució)
  • Resiliència cultural

Preu:

persones sòcies (10€) persones no sòcies (30€).

  • Dia: dilluns 19 de juny
  • Hora: de 10h a 12h
  • Lloc: La Caldera Les Corts (Eugeni d’Ors, 12)
  • Límit per apuntar-se: 15 de juny

Teresa Petit

Havent cursat el 4rt curs de dansa contemporània, es gradua en interpretació a l’Institut del Teatre i obté el Master Oficial Interuniversitari en Estudis Teatrals (MOIET). La seva carrera ha estat a cavall de la docència i la producció d’espectacles. També ha escrit i dirigit. Actualment és professora de producció de l’IT a l’ESAD i ESTAE. Pertany a la Xarxa de Productores amb qui coordina la Formació en Producció d’Arts escèniques. Realitza assessoraments i acompanyament a companyies, festivals, associacions del sector, la Federació d’Ateneus; tasques que compagina amb la producció de diferents companyies com Obskené i actualment Parking Shakespeare. Durant més de vint anys ha sigut professora de producció i regidoria d’espectacles a CFGS a l’escola Sant Ignasi, mentre ha experimentat amb la producció de projectes propis. Ha produït espectacles a Artenbrut, Maldà, Tantarantana entre  d’altres. Ha col·laborat amb Dagoll Dagom als muntatges Pigmalió i T’odio amor meu. I també en reportatges socials amb visió de gènere amb l’associació Dones per Europa.