Actualitat

Col·laboradors dels Premis Dansacat 2012

29/10/2012

La III edició dels Premis Dansacat compta amb sis col·laboradors que ens ajuden a fer possibles uns premis que  tenen l’objectiu de donar a conèixer i reconèixer als professionals de la dansa que desenvolupen la seva feina majoritàriament a Catalunya.

Els col·laboradors d’aquesta edició són: Dinàmica Ballet, Casimiro, Moritz, Celler El Masroig i l’Escola Traç. També hi participen l’Espai Dansat! i iCat.cat com a espai i mitjà de comunicació col·laboradors, respectivament.

Col·laboradors

Dinàmica Ballet ofereix equipament per a l’entrenament del ballet i la dansa en general. És especialista en barres de ballet i gràcies als seus processos d’investigació i desenvolupament ha aconseguit una òptima utilitat i qualitat per a aquests articles, que venen ja en diversos països d’Europa, a més d’Espanya, on s’utilitzen a escoles de ballet i dansa, centres esportius i culturals, teatres, gimnasos, etc. A més de la seva col·laboració amb els premis ofereix un 7% de descompte per als socis de l’APdC.
www.dinamicaballet.com

Casimiro és una botiga especialitzada en fabricació artesana de calçat per a l’espectacle. Va ser fundada l’any 1915 per Casimiro Valldeperas, qui va fabricar les primeres sabatilles de ballet a Espanya, per a Joan Magrinyà. Els seus productes han rebut el reconeixement d’artistes i companyies de primer nivell internacional en el món de l’espectacle.
www.casimirovalldeperas.com

Cerveces Moritz va començar el juliol de 2004 la continuació d’un projecte que el pioner alsacià Louis Moritz havia començat a Barcelona l’any 1856. El nou projecte es va posar en marxa gràcies a la tenacitat de la cinquena i sisena generació de descendents directes de Louis Moritz. L’objectiu de la família es consolidar de nou la presència de la cervesa que va crear el seu antecessor a Catalunya. Per aquest motiu, el producte, desaparegut a la dècada dels 70, va tornar el 2004 amb un esperit jove i renovat. Actualment Moritz té una gran acceptació del públic català i estranger, on es troba en més de 15 països.
www.moritz.com

Celler el Masroig elabora vins des de 1917. Amb una llarga experiència, la bodega es troba situada dins la jove D. O. Montsant. El seu equip de producció i direcció col·laboren amb esdeveniments relacionats amb l’art, la difusió i el foment de la cultura. Aquesta manera de fer els nodreix d’idees que acaben formant part dels productes que elaboren. El vi és viu, i així volen que continuï essent.
www.cellermasroig.com

L’Escola Traç ofereix formació en el terreny de l’expressió plàstica a persones de totes les edats amb una gran varietat de cursos. Amb més de 35 anys de trajectòria i situada al barri de Sarrià de Barcelona, té com a principal objectiu potenciar la creativitat l’experimentació a través de diversos llenguatges artístics.
www.escolatrac.com

Espai col·laborador

L’Espai Dansat! és el nom que rep la programació de dansa del SAT! Teatre. Amb una experiencia de 9 anys oferint espectacles de dansa contemporània internacionals, locals, emergents i familiars, aquesta sala municipal, que és també coneguda pel Festival Dansat, ha esdevingut espai de referència pel que fa al fet coreogràfic a la ciutat de Barcelona. A més de la seva col·laboració als premis, els socis de l’APdC poden comprar entrades a 6€ per a tots els seus espectacles.
www.espaidansat.cat

Mitjà de comunicació col·laborador

iCat.cat és el canal de l’escena musical catalana, el millor pop indepedent i l’actualitat cultural i d’oci, amb especial atenció als nous creadors i a la cultura emergent. Actualment és una emissora 100% digital que emet a través del web icat.cat, les aplicacions mòbils i la TDT. En aquesta nova etapa, iCat.cat també és proveïdora de continguts a les emissores en fm del grup, Catalunya Ràdio, Catalunya Música i Catalunya Informació.
www.icat.cat