Actualitat

Col·laboradors dels Premis Dansacat 2010

03/11/2010

L’APdC, en la II edició dels Premis Dansacat, compta amb cinc col·laboradors que ens ajuden a fer possibles uns premis que  tenen l’objectiu de donar a conèixer i reconèixer als professionals de la dansa que desenvolupen la seva feina majoritàriament a Catalunya.

Els col·laboradors d’aquesta edició són: Dinàmica Ballet, Menkes i Rosco Ibérica. L’espai col·laborador és el Mercat de les Flors, i el mitjà de comunicació oficial Icat FM.

Dinàmica Ballet ofereix equipament per a l’ entrenament del ballet i la dansa en general. És especialista en barres de ballet i gràcies als seus processos d’investigació i desenvolupament ha aconseguit una òptima utilitat i qualitat per a aquests articles, que venen ja en diversos països d’Europa, a més d’Espanya, on s’utilitzen a escoles de ballet i dansa, centres esportius i culturals, teatres, gimnasos, etc. A més de la seva col·laboració amb els premis ofereix un 7% de descompte per als socis de l’APdC.
www.dinamicaballet.com

Menkes s’ha encarregat durant gairebé 60 anys de vestir i calçar amb precisió de professional i paciència d’artesà a actors, ballarins, cantants i estrelles de varietats, gimnastes i patinadores etc. La passió del seu fundador Marcos Menkes perdura encara en aquesta empresa familiar, fidel als seus inicis. Actualment s’hi troben tot tipus d’articles per a la dansa. A més de la seva col·laboració als premis ofereix un 10% de descompte per als socis de l’APdC.
www.menkes.es

Rosco Ibérica proporciona softwares i diversos productes per teatre, cinema i televisió. En el món de la dansa destaca per l’àmplia gama de terres (12 tipus) que s’adapten a les diferents necessitats de cada un dels estils de dansa, i a tots els espais (escoles, teatres, etc.) Enguany celebra el seu centenari gràcies a les sòlides relacions amb els seus distribuïdors, i un fluix continu de nous productes.
www.rosco-iberica.com

El Mercat de les Flors és el teatre de la dansa per excel·lència a Catalunya. Va néixer l’any 1985 com a teatre municipal i actualment és un centre de referència a nivell europeu , no només per la seva variada programació sinó també pels seus projectes d’investigació, producció, creació i difusió de la dansa i les arts de moviment. A més de la seva col·laboració als premis, els socis de l’APdC poden comprar entrades a 5€ per a tots els seus espectacles.
www.mercatflors.org

Icat FM és una ràdio innovadora, interactiva i multimèdia que permet veure per internet el que està sonant en directe. L’objectiu d’Icat Fm és promoure el consum cultural, per això, des de les sis del matí i fins a les nou del vespre la selecció musical queda esquitxada per tot un seguit de càpsules informatives. Totes es renoven cada dia per mostrar la màxima oferta cultural de dins i fora del país.
www.icatfm.cat