Actualitat

Classes tècniques per a socis i sòcies de l’APdC a Girona

24/03/2011

L’APdC ha signat un conveni de col·laboració amb la Companyia IMPAS DANSA segons el qual els socis i sòcies de l’APdC podran assistir a classes tècniques de manteniment a Girona, a un preu reduït de 6€.

La Companyia IMPAS DANSA, amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Cont-Class, va iniciar al desembre classes de dansa per a professionals i semi professionals. La intenció és descentralitzar les classes de Barcelona i que els professionals de la província de Girona no hagin de desplaçar-se per poder mantenir el nivell.

L’APdC col·labora amb aquest projecte ajudant a cobrir els desplaçaments dels professors que impartiran les classes. A canvi, els socis tenen un preu especial. El preu normal d’una classe és de 9€, el preu per a socis i sòcies de l’APdC és de 6€.

Les classes són dimarts i dijous, de 10:15h a 11:45h, de desembre a juny, a l’Escola de Dansa Cont-Class (Mossèn Baldiri Reixach, 14 .Girona). Cada mes impartirà les classes un professor diferent. Durant el mes de març l’encarregada d’impartir-les és Isabel López de la Cia Mudances. Altres professors que donaran classe són: Jordi Casanovas, Cecília Colacrai, Bebeto Cidra, Eneko Alcaraz, Olga Cobos, Gema Díaz, Natali Labiano, Emilio Gutiérrez.

A l’apartat de formació del nostre web anirem informant de quins professors van impartint les classes.
Haureu de presentar el carnet de l’APdC per poder accedir a les classes.

Més informació:
Escola de Dansa Cont-Class
www.cont-class.es
972202784 / cont-class@telefonica.net