Actualitat

Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi conversen a la Biblioteca de La Barceloneta

07/06/2011

El cicle Converses a les Biblioteques s’avança al Grec 2011 per oferir-nos un tast del que veurem al Festival, a partir d’una sèrie de xerrades amb alguns dels protagonistes de l’edició d’enguany.

La primera conversa serà avui dimarts 7 de juny a les 19.00h a la Biblioteca Barceloneta – La Fraternitat (Comte de Santa Clara, 8-10) amb Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi. Ens parlaran de La muntanya al teu voltant, l’espectacle inaugural del Festival Grec 2011 que es podrà veure al Teatre Grec els propers 17 i 18 de juny. Aquest espectacle de dansa, amb referències a la cultura tradicional catalana, compta amb la col·laboració de l’artista plàstic Perejaume, el compositor Carles Santos i la Banda Municipal de Barcelona, entre d’altres.

El cicle Converses a les Biblioteques, presentat i dirigit pel periodista Xavier Grasset, comptarà amb tres cites més fins el 19 de juliol, on convidarà actors, autors o directors de diversos espectacles en un seguit de trobades que posen en contacte directe els artistes i el seu públic.

L’entrada a les Converses és lliure i en cadascuna d’elles se sortejaran 4 entrades per assistir gratuïtament a l’espectacle en qüestió.

PROGRAMACIÓ

Dimecres 15 de juny | 19.30h
Col·loqui sobre l’espectacle Contra la democràcia, amb Esteve Soler i Carles Fernández Giua, autor i director de l’espectacle, respectivament.
Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda (Camèlies, 76-80)

Dimarts 28 de juny | 19.30h
Col·loqui sobre l’espectacle La nostra classe, amb Carme Portaceli, David Bagés i Gabriela Flores, intèrprets de l’obra.
Biblioteca Jaume Fuster (Plaça Lesseps, 20-22)

Dimarts 19 de juliol | 19.30h
Col·loqui sobre l’espectacle Tragèdia, amb Àlex Rigola, director, i alguns dels protagonistes de l’espectacle.
Biblioteca Horta – Can Mariner (Vent, 1)