Actualitat

Certamen Internacional de Dansa “Ciutat de Barcelona”

19/02/2010

El proper mes de maig es celebrarà a la ciutat comptal el Certamen Internacional de Dansa “Ciutat de Barcelona”. El concurs, que neix amb la finalitat de promoure l’art de la dansa, tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de maig.

Els futurs ballarins tindran l’oportunitat de participar, competir i aconseguir un reconeixement artístic i un ajut econòmic per a poder accedir a beques en escoles de renom nacional i internacional. El concurs està obert a tots els estudiants de dansa  (de 12 a 22 anys) d’àmbit nacional i internacional, que vulguin participar i que no pertanyin a cap grup professional. La convocatòria és una plataforma per a donar a conèixer a estudiantes de talent als quals els és molt difícil obrir-se camí.

Els participants estaran agrupats en quatre especialitats: clàssic; contemporani; dansa espanyola; i hip hop. Podran presentar-se individualment, en duos o grups, sense límit de components. No podran concursar ballarins que estiguin treballant en companyies professionals.

El jurat estarà compost pels següents professionals: Hèctor Zaraspe, President d’Honor; Julio Bocca, director del Ballet Argentí; Susanna Plaino, directora de Il Balleto; Luc Luois de Lairesse, professor del Bejart Ballet Lausanne; Lola Greco, Premio Nacional de Dansa 2010 Joan Boix, director de Company and Company; David Campos, director del Ballet de Santa Coloma de Gramenet-David Campos; Fidel Buika, ballarí de Los 40 principales a Madrid; Hansel Cereza; creatiu de l’última producció de Cirque du Soleil; Xavier Monreal, professor de Hip Hop a Pineapple Studios i Roundhouse Theatre a Camden Town (Londres).

Més informació: www.certamenciutatdebarcelona.es
Detalls de la convocatòria:www.dansacat.org/convocatories/2/447/