Actualitat

Cerquem intèrprets en dansa contemporània/performers per actuar en el projecte “Re-mou-te” 2016, coreografiat per Gemma Peramiquel

04/08/2016

Cerquem intèrprets en dansa contemporània/performers per actuar en el projecte “Re-mou-te” 2016, coreografiat per Gemma Peramiquel

CARACTERÍSTIQUES DEL PROJECTE

Què és Re-mou-te?
Un projecte impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i la Fundació SGAE per apropar creadors de dansa de diferents generacions, i posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya.
El jurat va seleccionar a la coreògrafa Gemma Peramiquel que remourà la peça El món, la carn (l’últim cop), Cia. La sota de bastos (1995) del coreògraf Jordi Cardoner.
www.peramiquel.cat/gemma

PERFIL DELS INTÈRPRETS

Els interessats i interessades en presentar-se a la audició que es realitzarà a Barcelona el dia 8 de setembre a les 17h (lloc pendent de confirmar) cal que compleixin els requisits següents:

1. Disponibilitat per a treballar entre el mesos de setembre i octubre de 2016. Començant el 15 de setembre fins el 21 d’octubre. Els assajos seran dijous (17h a 22h) i divendres, dissabtes i diumenges (de 10h a 15h) a Barcelona. La setmana prèvia a la presentació es demana disponibilitat els dies 19-20-21 d’octubre tot el dia, horaris per confirmar. La peça es presentarà el 21 d’octubre a les 20h30 a La Caldera Les Corts.
2. Es busca un perfil de persona que tingui coneixement i pràctica en dansa contemporània, improvisació de moviment i habilitats d’oratòria.
3. Es busquen professionals de la dansa – performance que tinguin entre 20 i 35 anys.

Els participants hauran de preparar unes tasques per l’audició. S’enviaran els detalls d’aquestes tasques a tots els confirmats el dia 2 de setembre.

CONFIRMACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Per correu electrònic a gemmaperamiquel@gmail.com fins a l’1 de setembre de 2016. Només podran participar a l’audició els professionals que hagin confirmat l’assistència. L’audició es durà a terme el 8 de setembre a partir de les 17h (Lloc a Barcelona pendent de confirmació).

REMUNERACIÓ
Aquests intèrprets seran contractats i remunerats directament per l’APdC. Cada intèrpret rebrà 1.375€ bruts.

El fet de participar a l’audició significa l’acceptació de les condicions de treball i del calendari plantejat.