Actualitat

Cerquem 3 professionals de la dansa per al projecte ‘Ballar ens fa bé’ – Dia Internacional de la Dansa 2018

09/11/2017

Tots ballem a la nostra manera, i la dansa forma part de les nostres vides des que naixem. Ballar ens aporta moltes coses, és un art escènic, integrador, saludable i educatiu. Aquest any volem que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l’exhibició d’un espectacle, siguin els veritables protagonistes. Volem que la dansa arribi allà on no arriba, a col·lectius que no hi han tingut contacte, per tal que puguin experimentar en la seva pròpia pell aquests valors.

Per aquest motiu cerquem 3 professionals de la Dansa que vulguin desenvolupar una activitat/projecte, sota el lema “Ballar ens fa bé”, amb l’objectiu d’apropar la dansa, d’una forma lúdica, a un col·lectiu o un grup de persones que no hi estigui familiaritzat. Aquesta activitat, proposada lliurement pel professional, es desenvoluparà de gener a abril i finalitzarà amb una presentació pública el 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa. 

Els municipis i els col·lectius escollits per treballar per al projecte són: 

Viladecans. Centre Ocupacional Caviga.

https://www.facebook.com/centreocupacionalcaviga

 Cervera. Agrupació Coral de Cervera

Coral Ginesta:http://coralginesta.byethost17.com/

Coral Infantil Nova Cervera: http://coralinfantil.ecervera.cat

Arenys de Mar. Centre Obert Tallaferro.

 http://www.arenysdemar.cat/document.php?id=21051

Els professionals que es presentin a aquesta convocatòria hauran de triar el municipi i col·lectiu amb el qual volen desenvolupar l’activitat. Només s’acceptarà una proposta per professional.

S’han d’enviar les propostes per e-mail a projectes@dansacat.org fins al 3 de desembre. És imprescindible ser soci/sòcia de l’APdC.

Descarrega les bases de la convocatòria aquí.