Actualitat

Cecilia Colacrai donarà les classes tècniques per a professionals APdC – La Caldera al setembre

16/07/2012
Del 3 al 28 de setembre, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la ballarina, creadora independent i docent de dansa Cecilia Colacrai. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Metodologia de la classe
Utilitzarem diferents tècniques de moviment (tècnica release, elements del flying low, treball en parelles, manipulacions, alineament, etc) per aconseguir un cos i un pensament flexible, adaptable i actiu. Treballarem des del centre del cos en relació als extrems i al revés; investigarem la relació amb altres cossos a través del contacte, el temps i l’espai; parlarem de pes, de bases, de motors i direccions del moviment, impulsos, caigudes, trajectòries, desplaçaments, espirals, etc. Buscarem facilitar el camí a l’exploració i des d’allà desenvolupar i potenciar les habilitats del cos; ballar amb l’energia necessària, trobant des de i cap a on va el moviment.

Cecilia Colacrai  (Argentina 1979)

Titulada a l’Instituto Superior de Danzas Isabel Taboga (Argentina 2000). Des de 1995 s’interessa en aprofundir en moltes àrees de la dansa contemporània, la improvisació, la composició i d’altres disciplines relacionades amb el moviment.

L’any 2002 es trasllada a Barcelona on continua la seva formació professional amb mestres com: Alexis Eupierre, David Zambrano, Fabiana Capriotti, María Muñoz, Pep Ramis, Gustavo Lesgart, entre d’altres. Ha col·laborat a coreògrafs com: Montse Colomé,Santi San Pere,Toni Mira i la companyia Nats Nus, Gabriela
Solini, la Cia. Emmanuel Grivet (França), Grupo República Cênica (Brasil). Ha format part de la companyia Lapsus dirigida per Alexis Eupierre en Vitrinas II i Vitrinas IIIi ha co-dirigit “Lila Parra” (2006 – 2008) i “Viento Sur” (2002 – 2004), entre d’altres. Crea el seu primer solo “Sola?” el 2005 i és presentat en diferents festivals de l’Estat Espanyol, França, Itàlia, Mèxic i Argentina.

Actualment treballa amb Jorge Albuerne en les peces de dansa-circ  “Gira” i “Ultimo, el baile”; amb Joao Costa Lima en la peça “Azul como uma laranja”; forma part del projecte de video-dansa a la presó de dones i homes de Can Brians; estrena el seu segon solo “La incorruptible belleza de la distancia” al desembre de 2011 i  està en el procés creatiu junt amb Anna Rubirola, Mireia de Querol i Joao Costa Lima. Fa classe de dansa contemporània, improvisació i composició des del 1997 a Argentina i el 2002 a Barcelona i d’altres ciutats europees i llatinoamericanes. Forma part de la Plataforma CrIM (Creadors Independents en Moviment), de ARE (Artista Resident Emergent a la Caldera) i  de la junta directiva de la APdC.
http://www.youtube.com/watch?v=jpFTV9xm1Ms