Actualitat

Cecilia Colacrai agafa el relleu de les classes de manteniment per a professionals a partir del 2 de novembre

19/10/2017

Del 2 de novembre al 21 de desembre (excepte el 7 de desembre) les classes de manteniment per a professionals que organitza l’APdC i La Caldera aniran a càrrec de la ballarina, creadora i professora de dansa contemporània Cecilia Colacrai.

Seran a La Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h.

Preus
Val de 5 classes: 25€ per socis i sòcies de l’APdC i 45€ pels no associats.
Classes soltes: 6€ per socis i sòcies de l’APdC i 10€ pels no associats.

Contingut de la classe
Ens servirem d’eines que ofereixen diferents tècniques de moviment (tècnica release, elements del flying low, treballs en parelles, manipulacions, etc.) per aconseguir tant un cos com un pensament flexible, adaptable i actiu. Intentarem aconseguir un cos en estat d’alerta, d’atenció i disponibilitat per poder aprendre de l’altre, ser modificat, proposar, escoltar i descobrir llenguatges en comú i propis alhora.

Treballarem des del centre del cos en relació als extrems i viceversa; parlarem de pes, de recolzaments i suports, de motors i direccions del moviment, caigudes, trajectòries, desplaçaments, espirals, etc. Posarem en pràctica les mecàniques trobades a través de frases de moviment que dissenyin recorreguts que ens permeten viatjar per l’espai, entenent que sempre que travessem l’espai, ell ens travessa a nosaltres.

Buscarem aprofundir i desenvolupar tant en un treball físic com perceptiu, facilitant el camí a l’exploració i experimentació personal, per des d’allà desenvolupar i potenciar les habilitats del cos.

Cecilia Colacrai
Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l’any 2002. Actualment treballa de manera independent amb diferents artistes com: Anna Rubirola i Mireia de Querol en el Col·lectiu Big Bouncers, amb el qual gestiona també l’espai de creació La visiva (Barcelona); amb Joao Lima i Anna Rubirola en la peça Mossegar la Llengua, aquesta peça rep el Premi Klauss Vianne amb el qual circula per 5 capitals de Brasil durant el 2016; amb el Group LaBolsa i Thomas Hauert en l’espectacle La mesura del desordre estrenada al juliol 2015 dins el marc del Festival Grec de Barcelona. Col·labora també amb el coreògraf Emmanuel Grivet en diferents projectes relacionats amb la improvisació, entre d’altres.

www.ceciliacolacrai.com

Altres links:
Espai de Creació: www.lavisiva.org
Grup de treball: www.bigbouncers.wordpress.com
Classes Tumaka’t: https://www.youtube.com/watch?v=idVl_xZJ8ho
Impro Area per Grec 2014: https://www.youtube.com/watch?v=lJnvzbgjUWo