Actualitat

Carnet gratuït de la Biblioteca de l’Intitut del Teatre pels socis de l’APdC

19/05/2010

Presentant el carnet de soci de l’APdC el MAE* de l’Institut del Teatre us emetrà gratuïtament el seu carnet per a poder treure en préstec documentació especialitzada en teatre, dansa, òpera, circ,… Podreu consultar i demanar en préstec llibres, revistes, estudis, CDs, DVDs, etc. 

*El Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre (MAE) és un servei d’informació i documentació especialitzat en teatre, dansa, òpera, sarsuela, varietats, màgia, circ i manifestacions parateatrals. Inclou un dels fons bibliogràfics i documentals més importants d’Europa, sobretot pel que fa a l’àmbit català i al segle d’Or espanyol, i un Museu amb notables col·leccions (cartells i programes de mà, fotografies, teatrins, esbossos escenogràfics i figurinisme) difoses actualment a través d’exposicions temporals. El MAE té com objectiu donar suport a la docència i la recerca als alumnes i professors de l’Institut del Teatre, així com a tots els investigadors i professionals del món de les arts escèniques. 

La biblioteca de l’Institut del Teatre està a la Plaça Margarida Xirgu, s/n de Barcelona. L’horari és de 10 a 20h, de dilluns a divendres.

Llegir més informació sobre el Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre.

Us recordem que l’APdC també disposa d’una biblioteca especialitzada.
Veure catàleg Biblioteca APdC