Actualitat

Cardona acull la 4a edició del Festival Més Dansa

23/06/2008

La quarta edició de Més dansa, un festival que neix i camina a base d’il·lusió i passió, es presenta en un escenari únic i que compta amb un munt d’energia que es desplega i es transforma durant uns dies calorosos d’estiu.

Del 7 al 13 de juliol, es podran veure 6 espectacles de dansa contemporània i participar en diversos cursos de formació.

La programació inclou l’estrena de ‘Lligat a Pedaços’ de Ramon Oller-Cia.Metros, divendres 11 de juliol a les 22 h a la Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona.

El dissabte 12 de juliol a les 12 h la Plaça Santa Eulàlia de Cardona acollirà l’estrena catalana ‘Dentro del exterior y el elogio de la mirada’, d’Ana Continente i Amador Castilla. A les 19 h a la Plaça Santa Eulàlia es podrà veure una altra estrena catalana, ‘El pintor y la modelo’, de Roberto Martínez Losa, mentre que a les 22.30 h a la Façana de l’Església de Sant Miquel de Cardona es podran contemplar les ‘Il•lusions fugisseres’, una exposició fotogràfica virtual projectada a càrrec d’Oriol Molas.

El diumenge 13 de juliol a les 13 h al Passeig de la Fira de Cardona, Raravis, Andrés Corchero /Rosa Muñoz oferiran ‘…De Terrissa…’ i a les 19 h al Balcó de la Fira, ‘Evolución’, de Soul Body Ground del Senegal farà el darrer espectacle de Més Dansa.