Actualitat

Canvis importants a Dansacat.org!

26/01/2012

Amb l’objectiu de mantenir-vos millor informats a partir del mes de febrer es faran alguns canvis a dansacat.org i a les comunicacions us enviem des de l’APdC:

Monogràfics “Dansa i…”

Trimestralment us farem arribar un monogràfic digital on s’ aprofundirà en determinats temes com l’educació de dansa o les polítiques culturals. Aquests monogràfics us permetran posar-vos al dia, veure d’on venim, on estem i a on volem arribar, respecte a aquells temes claus per al sector.

Seccions de programació i formació només per activitats de l’APdC i activitats amb descompte

La informació de programació i formació que es penja a dansacat.org també es troba als webs dels teatres i centres de formació de dansa, a més a més, el volum d’aquest tipus d’informació a dansacat.org ha augmentat tant que ens resulta impossible gestionar-lo amb qualitat, per aquests motius només publicarem les activitats de l’APdC i les activitats externes dirigides a professionals i amb un mínim d’un 10% de descompte per als socis i sòcies de l’APdC.

Malgrat això, seguirem recollint totes les activitats que es fan a Catalunya amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, a través dels formularis.

On podeu fer difusió de les vostres activitats de formació i programació?
A més a més dels web dels equipaments i les escoles, a:
Danza.es
Agenda Cultural de la Generalitat
Cartellera Teatralnet

Convocatòries i ofertes de feina classificades

Per a fer la informació més entenedora, al butlletí trobareu les ofertes de feina i convocatòries separades per territori “nacional i internacional” i també trobareu divisions temàtiques. A més a més, al costat del títol trobareu la data límit.

Descomptes destacats 

Informarem de tots els nous descomptes i recordarem els descomptes permanents a través del butlletí. Els més de 80 descomptes es poden consultar al web, però ens hem adonat que sovint es desconeixen. Volem que els utilitzeu i per això us els anirem recordant.