Actualitat

Canvis en els criteris de publicació d’informació a Dansacat.org

28/02/2013

Al febrer de 2012, i davant del gran volum d’informació rebuda a dansacat.org, ens vam veure obligats a restringir les seccions de programació i formació només per activitats de l’APdC i activitats amb descompte mínim d’un 10% per als associats, i dirigides a professionals en cas de Formació. A partir de març de 2013 canviem els criteris i els socis i sòcies podreu publicar informació a programació i formació sense necessitat de fer un descompte.

Com publicar activitats de formació i programació a dansacat.org?

Si ets soci o sòcia de l’APdC

A dansacat.org pots publicar les activitats de formació (dirigides a professionals) i de programació en les quals participis (com a professor, intèrpret, gestor,…). Només cal que omplis el formulari corresponent i t’ identifiquis amb el teu nom d’usuari i contrasenya.A més de publicar-les al web també s’enviaran amb el butlletí mensual que enviem a més 1200 persones. 
Envia la teva info

Si no ets soci o sòcia de l’APdC
A dansacat.org pots publicar activitats de formació (per a professionals) i de programació, amb descompte per als socis i sòcies de l’APdC (descompte mínim: 10%).

El volum d’aquest tipus d’informació ha augmentat tant que ens resulta impossible gestionar-lo amb qualitat. Malgrat això, seguirem recollint totes les activitats que es fan a Catalunya amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, a través del formulari de programació, caldrà que marquis la casella “DID”.