Actualitat

Canvia el sistema de pagament de les Classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera

25/05/2010

A partir del proper 1 de juny s’aplicarà un canvi en el sistema de pagament a les Classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera. A partir d’aleshores es podrà adquirir un val de 5 classes (amb caducitat 31 de desembre). El preu d’aquest val per als socis és de 20€ (4 euros la classe) i de 40€ per a no socis. En cas de voler fer una única classe, el preu pels socis serà de 5€, i pels no socis 10€. Els vals s’adquiriran a La Caldera.

Us recordem que les classes són dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43). Fins al 30 de juny estaran a càrrec de Bebeto Cidra, ballarí, coreògraf i pedagog format en diverses companyies de dansa de Brasil, ha col·laborat amb la Komische Oper i la Deutsche Oper de Berlín i la Maggio Danza de Florència. Actualment dirigeix la Bebeto Cidra Cia. de Dansa. Entre els premis que ha rebut estan el premi al coreògraf amb trajectòria al Certamen Coreográfico de Madrid (2003); millor ballarí al Festival Sunzanne dellal de Tel Aviv (1994) i el premio especial del jurat del Certamen Ricard Moragas de Barcelona (1993).

Propers professors de les classes tècniques per a professionals organitzats per l’APdC i La Caldera:

Cecilia Colacrai
De l’1 de setembre al 29 d’octubre

Gustavo Lesgart
Del 3 de novembre al 31 de desembre

Per a qualsevol dubte ens podeu contactar per email a projectes@dansacat.org o per telèfon 93 268 24 73 (Sandra Bogopolsky).