Actualitat

Cancel·lada la Quinzena de la Dansa Metropolitana, així com els espectacles previstos al Mercat de les Flors

12/03/2020

Davant la situació generada pel COVID-19 i en el marc de la reunió mantinguda avui entre els representants municipals de cultura dels ajuntaments i administracions metropolitanes, s’ha decidit ajornar totes les activitats a l’aire lliure programades en el marc de la Quinzena de la Dansa Metropolitana per al proper estiu. Pel que fa als espectacles de sala, a partir de dilluns 16 de març resten suspesos la totalitat dels espectacles previstos.

Aquest cap de setmana i atenent a les indicacions de l’Agència de Salut Pública, respecte dels actes de menys de 1000 persones, cada municipi aplicarà la directriu que marqui l’administració local competent. És a dir, que alguns espectacles de sala podrien mantenir-se aplicant la mesura d’un terç de l’aforament.

En el cas concret de Barcelona, s’anul·la l’acte inaugural previst aquest dissabte al Parc de la Barceloneta a càrrec de diferents companyies, així com la totalitat d’espectacles de sala previstos.

El compromís conjunt adquirit és el de no perdre l’esperit del programa enguany i intentar trobar una data adequada on tots els municipis puguin recuperar produccions del Dansa Metropolitana de manera conjunta i així garantir el suport al teixit artístic local, molt afectat per la crisi sanitària. I es garanteix la continuïtat de La Quinzena fins el 2023.
El Mercat de les Flors anul·la funcions fins el 26 de març

També “per raons de seguretat i de responsabilitat, i seguint les recomanacions de la Generalitat”, el Mercat de les Flors ha decidit suspendre les funcions previstes per als propers dies. En funció de com es desenvolupin els esdeveniments i les repercussions de la crisi de salut pública, es valorarà reprendre les funcions dels següents espectacles el proper dia 26 de març.