Actualitat

Cambrils, Celrà i Lloret de Mar se sumen a la nova edició del projecte Fem Dansa 2022

31/05/2022

L’any 2016 el Departament de Cultura de la Generalitat engegava el Pla d’Impuls a la Dansa en consens amb el Mercat de les Flors, el Sismògraf, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, l’Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i 37 municipis de Catalunya. Aquest pla fixava sis accions específiques per incentivar la presència de la dansa professional catalana a tot el país, crear ocupació de qualitat i fomentar una major difusió en l’esfera pública de la dansa per generar nou públic.

Una d’aquestes sis accions era el projecte Fem Dansa, liderat per l’APdC i pensat per crear un circuit municipal integrat per 8 o 10 teatres de menys de 500 localitats, per fer una programació específica de dansa de companyies catalanes i activitats formatives de creació de públics.

Després de sis anys, Fem Dansa ha permès programar més de 100 actuacions de dansa i 60 activitats addicionals a les que ja estaven programant anualment els municipis adherits. Amb les tres noves incorporacions d’enguany, ja seran 14 els municipis que s’han compromès a programar dansa i activitats formatives relacionades: Alcover, Amposta, Argentona, Cambrils, Celrà, Juneda, La Garriga, Lloret de Mar, Martorell, Palamós, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pere de Riudebitlles i Tremp.

Properament anunciarem el calendari de funcions i accions que programaran els municipis d’enguany (Argentona, Cambrils, Celrà, La Garriga i Lloret de Mar).

Dades del període 2016-2021