Actualitat

Busquem tres coreògrafs/es pel Dia Internacional de la Dansa 2022

01/12/2021

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa (DID’22) l’APdC vol que el 29 d’abril es converteixi en un escenari obert a la ciutadania. Habitualment l’acció del DID és una activitat participativa. Una festa de la dansa. Després de dues edicions en format digital pel context sanitari, al 2022 volem tornar al carrer i engegar una iniciativa que podria tenir més rèpliques els següents anys i que es podria escampar arreu de Catalunya.

La proposta gira al voltant dels actius en dansa i moviment (escoles de dansa, activitats socials, centres de creació, grups amateurs…) de tres barris de la ciutat de Barcelona (Sants/Montjuic, Sant Andreu i Horta-Guinardó). A partir d’una convocatòria oberta a les persones associades a l’APdC, s’escolliran 3 professionals encarregats/des de radiografiar els actius de la dansa de cada barri i proposar una acció de visibilització de tots aquests actius de forma coordinada el mateix 29 d’abril.

Els barris seran els veritables protagonistes de la festa de la dansa, acompanyats per tres professionals de la dansa (un per barri).

PERFIL DELS 3 COREÒGRAFS/ES

  • Soci/a de l’APdC.
  • Experiència professional com a coreògraf/a.
  • Experiència en treballar amb públic heterogeni (edats, estils, diferents vinculacions amb la dansa…).
  • Es valorarà positivament el coneixement previ d’algun dels tres barris, però no serà imprescindible.

Caldrà presentar les candidatures per e-mail a projectes@dansacat.org fins al 30 de desembre de 2021.