Actualitat

Busquem 2 coreògrafs/es per al projecte ‘Balla’m un llibre’ 2023

16/02/2023

El projecte Balla’m un llibre vol acostar la dansa a la ciutadania en una programació especial i oberta a tot el públic. Parteix de la literatura per apropar el llenguatge coreogràfic a tots els usuaris de les biblioteques participants.

Enguany l’APdC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya tornaran a apostar per la creació de noves peces relacionades amb la literatura. Concretament, al voltant dels universos de dos escriptors:

–  Carme Riera.

Josep M. Espinàs.

Els projectes seleccionats es desenvoluparan entre setembre i desembre de 2023, amb estrena a la província de Barcelona i quatre actuacions en biblioteques de diferents municipis del territori català.

REMUNERACIÓ

Les tasques de creació coreogràfica i les despeses que se’n derivin (ballarins, transport, necessitats tècniques específiques) comptaran amb una remuneració de 3.000€ (base imposable), que inclou l’estrena de la peça a Barcelona. Les peces es representaran en 4 ocasions més cadascuna amb un pressupost de 3.200€ (base imposable).

Caldrà presentar les factures corresponents a la creació i a l’estrena a Barcelona a l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya – APdC, i les de la resta d’actuacions al Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.

Us podeu presentar fins al 19 de març de 2023. Només s’acceptarà una proposta per creador/a.

La Comissió de Selecció estarà formada per dos membres de junta de l’APdC i dos membres designats pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La resolució es farà pública (a dansacat.org) la setmana del 20 de març de 2023.