Actualitat

“Born en Dansa” a La Seca Espai Brossa

14/01/2014

Del 15 al 26 de gener La Seca  Espai Brossa acull el cicle “Born en Dansa”, amb quatre espectacles d’abast internacional que des del mestissatge i la transversalitat parlen de l’ara, de l’avui, d’una cultura incòmoda, amorfa, quotidiana, narcisista i plastificada. Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 50% de descompte en 2 entrades.

El cicle començarà el 15 de gener amb Bathroom Simphony,  un espectacle de Vero Cendoya sobre la intimitat, un homenatge al lloc que l’ésser humà escull per a actes tan dispars com tallar-se les ungles o treure’s la vida. Cinc històries privades que reivindiquen de passada el lleig, l’incòmode, l’amorf. Cinc personatges que semblen multiplicar-se i esfondrar-se, tots en un mateix sac sense fons. L’espectacle també es podrà veure el dia 16. http://www.youtube.com/watch?v=Pq-GYGsin9Q Del 17 al 19 de gener la Cia. Nadine Gerpacher mostrarà Elegantly wasted,  una opereta de teatre físic que narra la vida quotidiana d’una diva irremeiablement perduda. Una oda a una societat narcisista que es basa en realitats falses, construïdes sota res. http://www.youtube.com/watch?v=kKAS-Sx8e8w Fils, un conte que ens trasllada al món de la jove poeta Princesa Inca, un espectacle de dansa, música i poesia dirigit per Vero Cendoya, es podrà veure els dies 23 i 24 de gener.

Clourà el cicle, del 24 al 26 de gener,  Nipples Theory, de Katia Benbelkacem. Un espectacle que posa en escena la revolució de la més bleda de les bledes, Barbie. En aquest ambient colorit, plastificat, en el qual la faldilla curtíssima reina des de fa cinquanta anys, el pintallavis s’enfonsarà, el somriure s’esborrarà, la màscara caurà. Estrafolari, divertit, picant, el rosa es convertirà en negre.
http://www.youtube.com/watch?v=aP_6M44o4Go